Aanbevelingen

Dank je wel om ons deze zeer waardevolle presentatie te geven. Ik heb geleerd dat het uitermate belangrijk is om mijn klanten te vertrouwen en congruent te zijn.

- Erik Van den Broucke (IMSC)

Een uitstekende presentatie die voor mij het belang benadrukte om risico’s te durven nemen en mijn ‘overtuigingen’ in vraag te stellen. Vanaf NU stel ik mezelf de vraag: Ben ik authentiek naar mijn klanten toe?

- Marc Neyrinck (ADD Business)

De meest waardevolle suggestie was om naar “het WAAROM” te kijken in al wat je doet of beslist. ZELFvertrouwen en focus is wat ik vanaf NU ga toepassen in mijn (zaken)leven.

- Bjorn Lemmens (Motrace)

Vandaag heb ik het verschil geleerd tussen ZELFvertrouwen en schrik en ZELFvertrouwen te zien als een fundamentele basis voor interactie – een waarde in relaties.

- Christine Vancouillie (Relation Coach - Mediator)

Bedankt voor de uitstekende presentatie. Het deed me herinneren aan de KRACHT om te lachen, en het maakte me duidelijk dat het je persoonlijke KEUZE is hoe je de realiteit en elk moment van de dag aansnijdt.

- Leen Poppeliers (Maninfo)

De meest waardevolle suggestie die ik kreeg van deze presentatie was om te luisteren naar de Inspiratie van mijn innerlijke stem en authentiek te zijn.

- Dirk De Boe (Philips)

Vandaag heb ik het verschil geleerd tussen ZELFvertrouwen en schrik en ZELFvertrouwen te zien als een fundamentele basis voor interactie een waarde in relaties.

- Christine Vancouillie (Relation Coach – Mediator)