Aanbevelingen

Bedankt voor de uitstekende presentatie. Het deed me herinneren aan de KRACHT om te lachen, en het maakte me duidelijk dat het je persoonlijke KEUZE is hoe je de realiteit en elk moment van de dag aansnijdt.

- Leen Poppeliers (Maninfo)

Vandaag heb ik het verschil geleerd tussen ZELFvertrouwen en schrik en ZELFvertrouwen te zien als een fundamentele basis voor interactie – een waarde in relaties.

- Christine Vancouillie (Relation Coach - Mediator)

De meest waardevolle suggestie was om naar “het WAAROM” te kijken in al wat je doet of beslist. ZELFvertrouwen en focus is wat ik vanaf NU ga toepassen in mijn (zaken)leven.

- Bjorn Lemmens (Motrace)

De meest waardevolle suggestie die ik kreeg van deze presentatie was om te luisteren naar de Inspiratie van mijn innerlijke stem en authentiek te zijn.

- Dirk De Boe (Philips)

Vandaag heb ik het verschil geleerd tussen ZELFvertrouwen en schrik en ZELFvertrouwen te zien als een fundamentele basis voor interactie een waarde in relaties.

- Christine Vancouillie (Relation Coach – Mediator)

Het werd voor mij duidelijk dat het ons ego is dat ons belet om echt te veranderen. Ik hield van de voorbeelden die aantoonden hoe angst, die een van onze basis emoties is, ons verhindert om echt “out of the box” te denken.

- Ronny Leyman (Conlibrio)

Dank je wel om ons deze zeer waardevolle presentatie te geven. Ik heb geleerd dat het uitermate belangrijk is om mijn klanten te vertrouwen en congruent te zijn.

- Erik Van den Broucke (IMSC)